ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

06/09/2017

Το ετήσιο εργαστήριο της Στατιστικής Υπηρεσίας Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου.

Σχεδόν όλα τα μέλη της Στατιστικής Υπηρεσίας, τόσο οι παλαιότεροι όσο και τα πιο νέα μέλη, έδωσαν το παρών τους στο σεμινάριο, το οποίο είχε χωριστεί σε τρία μέρη.

Στο πρώτο κομμάτι έγινε εκπαίδευση των μελών από τον Υπεύθυνο της Στατιστικής Υπηρεσίας, κ. Νίκο Μαννούρη, η οποία αφορούσε κυρίως τα πιο νέα μέλη της υπηρεσίας.

Στην συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση εκ μέρους της FIBA, για την αναβαθμισμένη έκδοση του προγράμματος που χρησιμοποιείται από την Στατιστική Υπηρεσία, η οποία θα είναι αναβαθμισμένη, δίνοντας περισσότερες δυνατότητες.

Στο τρίτο μέρος του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων κανονισμών καλαθοσφαίρισης, από τον Εθνικό Εκπαιδευτή της ΚΟΚ, κ. Αντώνη Δημητρίου, καθώς αναφέρθηκαν και οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην νέα αγωνιστική χρονιά, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Υπεύθυνος της Στατιστικής Υπηρεσίας Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, κ. Νίκος Μαννούρης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου:

«Είναι πολύ σημαντικό για την κυπριακή καλαθόσφαιρα να υπάρχει συνεχής ενημέρωση σε όλα τα οργανωμένα σύνολα που την αποτελούν. Με μεγάλη χαρά είδαμε σχεδόν όλα τα μέλη της Στατιστικής Υπηρεσίας να παρακολουθούν από κοντά το σεμινάριο.

Είμαστε στον σωστό δρόμο και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις στατιστικές υπηρεσίες προηγμένων πρωταθλημάτων, αντιθέτως σύμφωνα με τις αξιολογήσεις της FIBA, η Στατιστική Υπηρεσία της Κύπρου θεωρείται εκ των κορυφαίων της Ευρώπης.

Με τις αναβαθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν από την FIBA στο λογισμικό που χρησιμοποιείται εκ μέρους μας, θα μπορέσουμε και την νέα χρονιά να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς το αγαπημένο μας άθλημα».

ΟΠΑΠ Basket League:

Θ. Ομάδα A. Ν. Η. Β.
1 Πετρολίνα ΑΕΚ 18 15 3 33
2 Κεραυνός 18 15 3 33
3 ΑΠΟΕΛ 18 11 7 29
4 Ε.Ν.Παραλιμνίου 18 9 9 27
5 Ε.Θ.Α. Έγκωμης 18 6 12 24
6 Απόλλων 18 4 14 22
7 ΑΠΟΠ 18 3 15 21
# Αγώνας Ημερ.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αποτελέσματα

Instagram