ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΤΗΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ N.B.A. BC

10/11/2017

Το ερχόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, η Ακαδημία N.B.A. BC θα διοργανώσει εκδήλωση BASKETBALL DAY - Games & Running Timing Challenge, για τα 10 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο και θα ξεκινήσει στις 12:00 και σε αυτήν θα συμμετέχουν παιδιά ηλικιών από 7 έως 11 ετών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες ασκήσεις και επιδείξεις από τα παιδιά της ακαδημίας N.B.A. BC, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές Βασίλη Κούνα και Βίκτωρα Ιερωνυμίδη.

Οι δύο άσοι της Εθνικής Ανδρών θα μοιραστούν μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας μερικά από τα μυστικά του αθλήματος, θα παίξουν μαζί τους και θα υπογράψουν αυτόγραφα.

Για την εκδήλωση των 10 χρόνων του N.B.A. BC, ο ιδρυτής της ακαδημίας, κ. Μάριος Αναξαγόρου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ:

«Η ακαδημία μας γιορτάζει 10 χρόνια ζωής από την ημέρα ίδρυσης της και αποφασίσαμε να τα γιορτάσουμε με κάτι πρωτοποριακό, με την εκδήλωση BASKETBALL DAY - Games & Running Timing Challenge, η οποία θα περιλαμβάνει επίδειξη, διαγωνισμούς και διάφορα παιχνίδια από τους αθλητές-τριες του N.B.A. BC.

Στην εκδήλωση μπορούν να παραβρεθούν και να διαγωνιστούν παιδιά ηλικίας 7 - 11 ετών, τα οποία δεν αγωνίζονται στην ακαδημία μας, για να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καλαθοσφαιριστών και τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι θα δώσουν το παρών τους στην εκδήλωση για να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά, αλλά και τους γονείς και τους φίλους της ακαδημίας μας».

 

ΟΠΑΠ Basket League:

Θ. Ομάδα A. Ν. Η. Β.
1 ΑΕΛ 0 0 0 0
2 ΑΠΟΕΛ 0 0 0 0
3 Απόλλων 0 0 0 0
4 ΕΘΑ Έγκωμης 0 0 0 0
5 Ε.Ν. Παραλιμνίου 0 0 0 0
6 Κεραυνός 0 0 0 0
7 Ομόνοια 0 0 0 0
8 Πετρολίνα ΑΕΚ 0 0 0 0

Instagram